De Trimskuorre de Dolle


Voor vachtverzorging en workshops, van ras-en rasloze honden ben u welkom bij ons in de trimskuorre.
Wij zijn allebei in het bezit van een gecertificeerd diploma.
De Trimskuorre de Dôlle bevindt zich in de gemeente Kollumerland in het kleine plaatsje Triemen, in een schuur en in de straat de dolle, vandaar de naam.
Uw hond wordt individueel behandeld maar het kan zijn dat er op hetzelfde moment meerdere honden aanwezig zijn. Als uw hond hier absoluut niet tegen kan word dit anders gepland.
Zodra de hond klaar is wordt u gebeld, of een tijd met u afgesproken zodat uw dier niet onnodig lang hoeft te wachten, wij houden rekening met de afstand die u moet afleggen om hier weer te komen.
Mocht het zo zijn dat u verwacht dat u niet direct de hond weer op kan halen graag melen als u de afspraak maakt, zodat wij weten waar wij rekening meer moeten houden. Het kan zijn dat de volgende hond niet overweg kan met andere honden, Meld u het niet en het duurt een behoorlijke tijd voor u terug bent om u hond op te halen. Zullen wij 5 Euro per verstreken half uur rekenen dat u te laat bent. (Wij laten ook onze kinderen niet 2 uur langer op school)
Wassen, drogen en de oren en nagels horen standaard bij de behandelingen inbegrepen, tenzij anders met u is afgesproken.
De behandelingen uitsluitend na telefonische afspraak. Houdt rekening met wachttijden en maak tijdig een afspraak. Afspraken die direct na de trimbeurt gemaakt worden genieten de voorkeur. Of 2 a 3weken voordat u van plan bent de hond te laten knippen. De prijzen zijn gebaseerd op een goed onderhouden vacht. De extra tijd die nodig is om u dier klittenvrij te maken wordt in rekening gebracht, of u kiest ervoor om u hond korter te scheren.
Wij vinden het prettig om te weten wat we goed doen en als u tevreden bent maar van kritiek kunnen we leren. Want wij hebben er niets aan dat u het niet mooi vind en u verteld ons niets.
Vertel ons uw wensen duidelijk en zeg eerlijk wat u ervan vindt, het kan best zijn dan we u verkeerd hebben begrepen….
Wij houden u graag als tevreden klant

Marion en Nienke


 

 

 

 

Gallery Image

 

. Gallery Image